Това ще се види в понеделник! Лъжи в кампанията, лъжи след

...
Това ще се види в понеделник! Лъжи в кампанията, лъжи след
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО за Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си!

Това ще се види в понеделник!

 

„ Лъжи в акцията, неистини след акцията. Най-силният мотив против избора на Борис Бонев за ръководител на СОС са личните му изказвания “. Така реагира след следващата медийна изява на „ спасителя на София “ Борис Бонев в профила си във Facebook общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Днес в една от националните малките екрани Бонев съобщи - „ говорили сме с всички, без ГЕРБ “, визирайки кандидатурата си за ръководител на Общинския съвет.

 

„ Бонев бил водел диалози с всички политически сили. Лъжа! С Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване не е приказвал, нито ме е търсил като консултант “, даде образец Контрера.

 

„ Интересно какво си е приказвал с „ Възраждане “, да вземем за пример. На тях ли ще разчита за 8 гласа, с цел да се добута до ръководител на СОС? ПП-ДБ и „ Спаси София “ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат скришен гласец за избор на ръководител!? “, чуди се на меко казано забавната тактичност на Бонев общинарят от Вътрешна македонска революционна организация.

 

В изявата си сутринта водачът на „ Спаси София “ сподели също, че в общината се унищожавали документи, с цел да се прикриват злоупотреби и, че „ чистка “ в администрацията няма да има.

 

„ Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е наличен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации “, възмущава се още от дезинформацията Карлос Контрера.

 

„ Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със описи за назначения, ровят из длъжностните характерности, готвят назначения без състезания, нарочват чиновници за махане. Публично в обществените мрежи заплашват с чистки и репресии, насочат закани и най-грозни квалификации “, дава още образци от кухнята на общината Контрера.

 

 

Прилагаме цялостния текст на позицията на Карлос Контрера, оповестена на Facebook:

 

Лъжи в акцията, неистини след акцията. Най-силният мотив против избора на Борис Бонев за ръководител на СОС са личните му изказвания.

 

В общината се унищожавали документи, с цел да се прикриват злоупотреби - преразказвам последното му признание по една национална телевизия. Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е наличен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации.

 

Бонев бил водил диалози с всички политически сили. Лъжа! С Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване не е приказвал, нито ме е търсил като консултант.

 

Интересно какво си е приказвал с „ Възраждане “, да вземем за пример. На тях ли ще разчита за 8 гласа, с цел да се добута до ръководител на СОС? ПП-ДБ и „ Спаси София “ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат скришен гласец за избор на Председател?

 

Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със описи за назначения, ровят из длъжностните характерности, готвят назначения без състезания, нарочват чиновници за махане. Публично в обществените мрежи заплашват с чистки и репресии, насочат закани и най-грозни квалификации.

 

Бонев приказва за стратегия, оферти. Лъжа! Последните му совалки измежду общинските съветници са единствено и само за избирането му за ръководител.

 

В понеделник Борис Бонев като претендент за ръководител го чака крушение. Ако ПП-ДБ имат малко нюх за обстановката, няма да повдигнат този конфликтен човек за ръководител. Ако някой затваря вратите за диалози, това е „ спасителят “ на София. С непрекъснатите операции, полуистини, спекулации Бонев слага Терзиев и компания в изолираност.

 

Ако не го виждат, значи нищо не схващат от политика.

 

Ще се види в понеделник!



 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР